A V-a ediție a Festivalului cu Umbrele, la Iași

Festivalul cu Umbrele, de pe Strada Lăpușneanu, a ajuns la a-V-a ediţie. Manifestarea continuă inițiativa primilor organizatori: Ioana Nedelcu, Anca Ciliac, Irena Ioana Brodoceanu.

Iată programul artistic din deschiderea Festivalului Umbrelelor: Dansuri din tradițiile popoarelor – Ansamblul Coconițe de la Ateneul Național din Iași, Teatru + Trupă de teatru Moftangiii Juniori de la Căminul Cultural Șipote, Moment muzical, Dansuri – Clubul de Dans Multicultural de la Ateneul Național din Iași, Moment muzical – Clasa de Excelență Prof. Anca Apetroaiei de la Palatul Copiilor, Dasn – Zumba Oana Iași, HomeTown Dance și ContempoDance Studio, Teatru – Actorul Tudor Andrei Ostafie, Muzică și poezie – Poetul Andrei Maftei și cantautorul folk Cezar Popescu, Dansuri – Artyou School, Muzică popular – Denişa Bârgăoanu (Grupul Vocal al Căminului Cultural Şipote), Ioana Parascheva Potlog, Maria Ionescu, Karla Ursu.

„Anul acesta, ca urmare a condițiilor speciale impuse  de autorități, organizatorii au decis că festivalul să capete o nouă dimensiune. Evenimentele cultural-artistice se vor derula pe o perioadă mai lungă, vor începe din luna iunie și se vor sfârși în luna decembrie 2020. Prin acest concept ne propunem să realizăm o punte între Ziua Drapelului Național (26 iunie) – 29 iulie (Ziua Imnului Național) – 1 Decembrie (Ziua Națională a României).

Cupola de umbrele multicolore va contribui la promovarea ideii de unitate și armonie, concept de bază al „Festivalului cu umbrele”, aflat la a IV-a ediție.

Festivalul cu umbrele este creat de comunitate, se adresează întregii comunități. Vă invităm să veniți împreună cu noi să aducem și anul acesta veselie, culoarea și speranța, pe strada Lăpușneanu“, spun organizatorii

Lasa un comentariu