64 de permise reţinute, 54 pentru viteză excesivă, în weekend la Iași

Un şofer a fost prins de poliţişti în timp ce conducea peste limita legală de viteză între Podu Iloaiei şi Leţcani. Acesta s-a ales cu permisul suspendat şi cu amendă. De asemenea, poliţiştii ieşeni au făcut razii în Iaşi pentru a preveni accidentele de circulaţie.

Astfel, poliţiştii au “împărţit” numeroase amenzi, au fost reţinute mai multe certificate de înmatriculare şi peste 50 de permise de conducere, majoritatea pentru depăşirea vitezei legale. “În perioada 14 – 16 mai, poliţiştii rutieri au acţionat, pe raza judeţului Iaşi, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice şi prevenirea accidentelor rutiere , scrie ziaruldeiasi.ro.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 394 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 184 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 10 pentru depăşiri neregulamentare şi 200 pentru alte abateri. Au fost retrase nouă certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 64 de permise de conducere, dintre care 54 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 10 pentru alte abateri.

Un bărbat de 49 de ani a fost sancţionat contravenţional, conform OUG 195/2002, fiindu-i reţinut permisul de conducere, deoarece a fost depistat conducând un autoturism pe DE 583 între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani, cu viteza de 136 km/h control radar, sectorul de drum fiind limitat la 70 km/h”, au comunicat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Lasa un comentariu