VIDEO. Furtuna Ciara a lovit puternic la Suceava. Norul de zăpadă a dat fiori locuitorilor

Furtuna Ciara, care a produs mai multe decese în Europa, a ajuns deasupra României, iar un nor uriaş a acoperit şi municipiul Suceava, dând fiori locuitorilor. Ninsoarea s-a aşternut dintr-o dată peste oraş, iar în scurt timp rafalele de vânt aproape au smuls acoperişul unui bloc din zona Albina.

Furtuna Ciara a lovit puternic şi orașul Baia Mare, marți după-amiaza, cu rafale de vânt și grindină. Un acoperiș a fost smuls de vânt, iar mai multe mașini avariate.

Furtuna Ciara a lovit puternic Suceava

După imaginile cu Furtuna Ciara făcând prăpăd în Baia Mare, în doar câteva secunde, şi municipiul Suceava a fost acoperit de norul de zăpadă şi măturat de rafale puternice de vânt. Localnicii au surprins imagini incredibile, cu momentul în care furtuna acoperă municipiul, scrie şi stiridinbucovina.ro.

Furtuna Ciara, care a devastat Europa şi a ucis şapte persoane deja, a ajuns noaptea trecută şi deasupra ţării noastre. Centrul, nordul şi vestul României se află la această oră sub un cod galben şi unul potocaliu de vreme rea. Până diseară, la ora 20:00, sunt aşteptate furtuni puternice şi viscol în zonele menţionate.

Lasa un comentariu