VIDEO. Accident grav în Solești: trei mașini implicate, două victime la spital și un șofer băut bine

Trei mașini au fost implicate, sâmbătă seară, într-un grav accident rutier în localitatea Solești, mai exact la intersecția cu drumul către satul Șerbotești.

Potrivit primelor informații, în autoturisme se aflau șase persoane, iar două dintre ele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență. La fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri Vaslui cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate. De asemenea, au ajuns și două ambulanțe SAJ, scrie vremeanoua.ro.

„Nu sunt persoane încarcerate.Toate cele șase persoane au fost evaluate medical și monitorizate. Două persoane care prezentau politraumatisme au fost preluate și sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cei doi bărbați răniți sunt conștienți și stabili hemodinamic. Circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

Lasa un comentariu