Un vasluian și-a găsit câinele spânzurat şi cu urechile tăiate. Reacția poliției te va lăsa mască

Un vasluian și-a găsit câinele spânzurat şi cu urechile tăiate. Reacția poliției: „Face atâta tam-tam pentru nişte javre”

Era din satul Toporăști și-a găsit câinele ucis în curte. Animalul fusese spânzurat şi avea urechile tăiate.

Bărbatul a cerut ajutorul unei asociaţii chinologice, care l-a sfătuit să sune la Poliție. Numai că oamenii legii l-au luat la rost pe stăpânul câinelui ucis.

I-au spus că ”face tam-tam pentru nişte javre”, susțin cei de la asociația chinologică. Vasluianul susţine că nu este prima dată când o persoană din sat maltratează animalele vecinilor.

”Am primit apelul disperat al acestui cetăţean, rugându-ne să-l ajutăm, că în satul lui Toporăşti, judeţul Vaslui (la 70 de km depărtare de noi) un individ are o plăcere macabră de a omorî animalele în sat (le taie urechile şi apoi îi spânzură în laţ). L-am îndrumat să sune la poliţie şi să facă o plângere contra individului.

Ne-a spus că a făcut mai multe sesizări scrise la poliţia din acel sat şi că poliţia nu le-a acceptat spunându-i că „, scriu reprezentanţii asociaţiei pe pagina lor de Facebook. Proprietarul câinelui susţine că l-a şi văzut pe cel care i-a omorât câinele, când îi dădea cu un par în cap. Trupul câinelui a fost preluat de asociaţie şi dus la DSV Bârlad pentru necropsie. ”Am fost sesizaţi de mai multe persoane. A fost dispusă efectuarea de verificări, iar în funcţie de rezultatul acestora vor fi dispuse măsurile legale”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Lasa un comentariu