Un tânăr a murit și altul a fost grav rănit, după ce un perete a căzut peste ei 

Un tânăr a murit și altul a fost grav rănit, după ce un perete a căzut peste ei! Un incident grav s-a produs, marți la amiază, în localitatea Trușești, județul Botoșani. Un bărbat a decedat și un altul a fost rănit după ce au rămași prinși sub dărâmături.

Potrivit ISU Botoșani, pompierii botoșăneni au fost solicitați să intervină, de urgență, pentru a extrage două persoane de sub dărâmături. Evenimentul s-a produs, în această după-amiază, în localitatea Trușești.

Persoanele în cauză efectuau lucrări de reabilitare, în momentul în care unul dintre pereții clădirii s-a prăbușit peste acestea. La sosirea forțelor de intervenție, unul dintre bărbați era acoperit în totalitate de o bucată din perete, iar celălalt era surprins până la mijloc.

Citește și FOTO. Accident rutier mortal la Cotnari. Mașină înfiptă într-un copac

Un tânăr a murit și altul a fost grav rănit, după ce un perete a căzut peste ei! Cine sunt victimele

Pompierii i-au scos de sub dărâmături și au constatat că unul dintre aceștia, în vârstă de 34 de ani, era inconștient, iar echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. Acesta nu a mai putut fi salvat.

Cel de-al doilea bărbat, de 35 de ani a fost găsit conștient, fiind preluat de echipajul SAJ.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

18 ani de la tragedia de la Mihăilești!

Lasa un comentariu