Un bărbat acuzat că a vândut substanţe psihoactive, reţinut pentru 24 de ore

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT, în cauză s-a reţinut faptul că, în perioada martie – mai 2021, inculpatul a procurat, depozitat şi vândut substanţe psihoactive către consumatori de pe raza municipiului Vaslui, contra sumei de 10 lei pentru o doză.

‘Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Vaslui au efectuat un număr de trei percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate diferite cantităţi de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, un cântar electronic, un grinder şi diferite sume de bani. Inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile’, precizează sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Vaslui.

Suportul de specialitate în acest caz a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Lasa un comentariu