Tânăr de 24 de ani din Neamţ la un pas să-şi piardă viaţa, după ce a dat foc la apartament

Gest extrem al unui tânăr de 24 de ani din Piatra Neamţ. Individul a incendiat apartamentul în care locuia şi a fost la un pas să-şi piardă viaţa în flăcări. Totul pentru că locuinţa urma să facă obiectul unei moşteniri, iar tânărul nu se înţelegea cu rudele sale. Acum va ajunge în grija psihiatrilor.

Tânărul a fost scos din casă de pompieri în ultima clipă. Un salvator a renunţat la masca sa de oxigen şi i-a dat-o lui după ce l-a găsit aproape inconştient, captiv în apartamentul care ardea, scrie observator.tv.

Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamţ: Pompierii au stins incendiul şi au mai evacuat trei persoane de la etajul trei şi o persoană de la etajul patru.

Focul ar fi fost pus chiar de tânărul de 24 de ani. Apartamentul în care locuia urma să devină obiectul succesiunii, după moartea părinţilor săi. Tânărul, însă, era în conflict cu rudele, iar totul ar fi fost o răzbunare.

Vecinii au dat alarma după ce au simţit miros puternic de fum pe casa scării. Localnicii mai spun că în ultima vreme tânărul făcuse mai multe probleme.

Individul a fost transportat la spital şi urmează să fie internat la Secţia de Psihiatrie.

Lasa un comentariu