O femeie din Suceava, găsită într-un sac de plastic în scara unui bloc

O femeie în vârstă de 40 de ani a fost găsită, luni, de poliţişti într-un sac de plastic, în stare de semiconştienţă, pe casa scării unui bloc din Suceava, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ, Ionuţ Epureanu.

Potrivit sursei citate, în jurul orei 13,00, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost identificată pe casa scării unui bloc, fiind într-un sac de plastic.

Persoana a fost găsită de echipajul de poliţie prezentând semne vitale, dar în stare de semiconştienţă. La spital, persoana în cauză şi-a revenit şi este în afara oricărui pericol.

O femeie din Suceava, găsită într-un sac de plastic în scara unui bloc

După o investigație preliminară s-a stabilit că victima nu era minoră, ci o femeie în vârstă de 40 de ani cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui copil.

Femeia locuieşte într-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama şi fratele său în vârstă de 37 de ani, şi aceştia din urmă cu grave probleme psihice.

Mai multe aflați pe AGERPRES.

Citește și Mercedes-Benz furat din Marea Britanie, retinut la Albița.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Mercedes-Benz, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

Lasa un comentariu