Doi muncitori au fost răniți în timp montau decoraţiunile de Crăciun, la Suceava

Răniţi în timp ce montau decoraţiunile de Crăciun! Au păţit-o doi muncitori din Suceava, în timp ce se aflau pe o autoplatformă. Aceasta a fost acroşată de o dubă, aşa că muncitorii au căzut de la trei metri înălţime. Cei doi au ajuns la spital.

Cei doi muncitori tocmai montau o instalaţie de iluminat într-un brad din oraş, când braţul macaralei pe care o foloseau a fost acroşat de o dubă.

Şoferul spune că era primul la semafor, iar când a plecat a simţit că vehiculul o ia într-o parte.

Șofer: N-am văzut. Maşina era pe trotuar. Nu m-am uitat atent, eu mă uitam în faţă. Am văzut semaforul şi am plecat, nu m-am uitat. Când am plecat am mers puţin şi m-a împins într-o parte dintr-o dată. Atât am simţit, nu am simţit altceva.

Muncitorii au fost transportați la spital

În urma impactului, cei doi muncitori de 55 şi 37 de ani au căzut de la o înălţime de trei metri. Unul dintre ei a suferit o fractură de stern, celălalt mai multe leziuni în zona bazinului. Ambii au fost duşi la spital. La locul accidentului au ajuns şi reprezentanţii Domeniului Public Suceava. Aceştia vor încerca să se lămurească dacă lucrările de montare a luminiţelor s-au făcut corect.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi vor încerca să stabilească a cui a fost vina pentru accident, conform Observatorul.

Citește și Autoturism acroşat de un tren de călători la Dumbrava Roşie

Lasa un comentariu