Suceava: Un bărbat a sunat la poliție pentru că îl bătea soacra

Un bărbat a sunat la poliție pentru că îl bătea soacra!

Apel neaşteptat la 112. Un bărbat de 37 de ani din Suceava a sunat la poliţie pentru a cere ajutorul agenţilor, după ce ar fi fost luat la bătaie de soacră. În urma apelului primit la numărul unic de urgenţă, poliţiştii au mers la adresa indicată de sucevean şi l-au găsit pe bărbat în faţa blocului.

Victima, care se afla în stare de ebrietate le-a povestit poliţiştilor că se afla în casă alături de soţie, când dintr-o dată a venit la ei şi soacra în vârstă de 66 de ani, scrie Monitorul de Suceava.

Un bărbat a sunat la poliție pentru că îl bătea soacra!

Intre cei doi ar fi existat deja discuţii mai vechi, care au fost din nou scoase la suprafaţă în momentul în care soacra a venit în casa celor doi soţi. Discuţiile au degenerat, povesteşte bărbatul i-ar soacra a început să îl lovească cu palmele peste spate. 

Întrebate de poliţişti dacă spusele bărbatului sunt reale, atât soacra cât şi soţia acestuia au confirmat că este adevărat, însă au pus totul pe seama consumului în exces de alcool. În urma unor evaluări, poliţiştii au constatat că viaţa bărbatului nu este pusă în pericol în vreun fel. Suceveanul care a chemat poliţiştii a refuzat să depună plângere împotriva soacrei care l-a lovit.

Citeste si MINORĂ PLECATĂ DE ACASĂ, GĂSITĂ ÎN MUNICIPIUL IAȘI

MINORĂ PLECATĂ DE ACASĂ, GĂSITĂ ÎN MUNICIPIUL IAȘI! Ieri, 10 iulie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că a observat în Piața Unirii, din mun. Iași o minoră lipsită de supraveghere.

Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au preluat copila, asigurându-se că este bine.

Au fost efectuate verificări, stabilindu-se că fata, de 11 ani a plecat de la domiciliul dintr-o comună din județul Iași.

Pentru a ajunge în siguranță acasă, minora a fost dusă la părinți de șeful Postului de Poliție al comunei unde locuiește.

Lasa un comentariu