Percheziţii domiciliare pe raza oraşului Murgeni. 9 persoane au fost reţinute

Pentru 9 bărbați, cu vârste între 16 și 48 de ani, domiciliați în Murgeni, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Este din nou alertă în localitatea Murgeni, din judeţul Vaslui, declarată zonă specială de siguranță, în urma unor conflicte dintre două clanuri.

Ieri seară, zeci de poliţişti, jandarmi şi luptători SAS au descins în locuinţele celor implicaţi.

Comunicat de presă IPJ Vaslui:

PERCHEZIȚII DOMICILIARE LA MURGENI

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează peste 20 de percheziții domiciliare la adrese de pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui.

Astăzi, 14 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pun în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară pe raza localității Murgeni, județul Vaslui, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

În cauza în care au fost dispuse perchezițiile domiciliare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe”, „uz de armă fără drept” și „distrugere”.

Ancheta este în curs de desfășurare, fiind efectuate cercetări în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Grupării Mobile de Jandarmi Bacău și Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Iași, Neamț, Bacău, Vrancea și Galați.

Lasa un comentariu