Oficial local bătut măr de un vasluian, după ce secretarul primăriei s-a dus la uşa omului, să-i vorbească

Secretarul Primăriei din Murgeni a primit o bătaie cruntă de la un vasluian, care ar fi spart lemne în apartamentul personal şi deranja vecinii. Oficialul a fost informat despre activităţile casnice foarte stranii ale vasluianului şi s-a dus la uşa acestuia să-l certe şi să-i spună să înceteze, scrie observator.tv.

Când l-a văzut la uşa sa pe oficialul primăriei, vasluianul l-a luat instant la bătaie, provocându-i răni destul de serioase.

Secretar de Primărie, bătut de un vecin

În judeţul Vaslui, la Murgeni, secretarul Primăriei ar fi fost informat că un vecin face un zgomot asurzitor şi că sparge lemne în casă. Oficialul s-a deplasat personal la locuinţa respectivului şi a ciocănit la uşă, intenţionând să-i aducă la cunoştinţă persoanei din interior că deranjează vecinii.

În acel moment, proprietarul apartamentului a deschis uşa şi l-a luat la bătaie pe secretarul Primăriei. Oficialul a fost bătut destul de serios, pe rol fiind deschis deja un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, bătăuşul primind şi o amendă de 1.000 de lei.

La scurt timp după bătaie, cei doi protagonişti s-au împăcat, fiecare admiţându-şi greşelile.

Lasa un comentariu