O femeie a pierit în flăcări, la Piatra-Neamț, într-un incendiu provocat de o lumânare

Patru echipe de pompieri au intervenit la un incendiu puternic în Bodești, Piatra-Neamț. Incendiul se manifesta generalizat la sosirea pompierilor, însă flăcările au fost foarte puternice, așa că abia după patru ore au reușit să stingă incendiul.

Intrând în locuință, au descoperit corpul neînsuflețit al proprietarei, o femeie de 68 de ani. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare), scrie observatornews.ro.

„La locul indicat s-au deplasat patru echipe de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și un echipaj de pompieri voluntari de la SVSU Bodești cu autospeciala din dotare. La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul locuinței și a unei anexe gospodărești. După localizarea incendiului pompierii au găsit o persoană decedată în locuință, proprietara locuinței, în vârstă de 68 de ani”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Lasa un comentariu