Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Piatra-Neamţ

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit după ce a căzut, în noaptea de joi spre vineri, de la etajul 4 al unui bloc din Piatra-Neamţ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu, fratele victimei susţine că tragedia s-a produs după ce bărbatul ar fi încercat să intre în locuinţă coborând de pe acoperişul blocului.

‘Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 45 de ani din Piatra-Neamţ ar fi încercat să pătrundă de pe acoperişul unui bloc, prin balcon, într-un imobil situat la etajul 4, ar fi căzut. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul bărbatului’, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamţ în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului, scrie agerpres.ro.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

Lasa un comentariu