Mașină de poliție aflată în misiune, distrusă după ce a fost lovită de un jandarm

O autospecială a poliţiei a fost implicată într-un accident rutier, sâmbătă, pe raza comunei sucevene Dumbrăveni, după ce a fost lovită de o mașină condusă de un jandarm din Botoşani, aflat în timpul liber.

Un echipaj format din doi poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Dumbrăveni a fost direcţionat să intervină în cazul unei persoane care se manifesta violent pe raza localităţii Plopeni, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.

Echipajul s-a deplasat spre locul intervenţiei, pe DN 29, folosind semnalele acustice şi luminoase.

La intersecţia cu un drum secundar, un şofer în vârstă de 44 de ani nu a acordat prioritate de trecere autospecialei şi a intrat în coliziune. Autospeciala poliţiei a fost proiectată în afara părţii carosabile şi a lovit violent gardul unui imobil, scrie agerpres.ro.

Şoferul autospecialei, un agent în vârstă de 44 de ani, a fost rănit, transportat la spital şi urmează să i se preleveze probe biologice de sânge.

Colega lui de patrulă, în vârstă de 28 de ani, nu a suferit leziuni.
La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM.

Cazul, la parchetul militar

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, la sosirea pompierilor suceveni, la faţa locului se afla un paramedic de la ISU Botoşani care ”a luat măsurile de siguranţă pentru stabilizarea victimei”, iar militarii suceveni au preluat rănitul l-au predat celor de la SMURD pentru prim ajutor şi ulterior a fost transportat la spital.

Cazul va fi cercetat de unitatea de parchet militar competentă în condiţiile în care autorul producerii accidentului este un jandarm din Botoşani.

Lasa un comentariu