Lipsă acută de personal. Spitalul Județean de Urgență Bacău face angajări fără concurs

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău a publicat un anunţ de angajare, urgentă, fără concurs, pentru mai multe posturi, pe durată determinată.

Conducerea celei mai mari unităţi medicale din judeţ caută peste 30 de medici, asistenţi şi infirmieri în acele secţii care tratează pacienţi cu Covid-19, unde se resimte o epuizare a personalului.

Nouă dintre posturile disponibile pentru asistenţi medicali sunt la ATI. În acest moment, toate secţiile de terapie intensivă din judeţ au ajuns la capacitate maximă.

„Personalul din ATI este cel care funcționa și înainte, în ATI non-COVID. Practic, am extins numărul de paturi, dar numărul angajaților a rămas la fel. Am angajat un număr de asistenți, însă pe partea de medici, ei evident că se găsesc din ce în ce mai greu”, a declarat Adrian Popa, managerul Spitalului Judeţean Bacău.

La secţiile ATI şi Boli Infecţioase se caută personal încă din vară, când s-au făcut numeroase anunțuri despre angajări fără concurs pentru infirmieri, îngrijitori, asistenţi, iar acum, şi medici, scrie radioiasi.ro.

11 Comments

Lasa un comentariu