Fată de 15 ani, din Suceava, salvată de la batjocură, în parc, de un trecător curajos: „Las-o în pace, că te filmez”

Un caz incredibil a ajuns la judecătoria Gura Humorului, în care o tânără a fost salvată de la batjocură, în parc, cu ajutorul unui telefon mobil.

O adolescentă de 15 ani a fost prinsă singură pe stradă de un bărbat, care a condus-o cu forţa într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului.

„Acolo, bărbatul a prins-o de pantaloni şi a încercat să îi tragă jos de pe ea, moment în care i-a rupt nasturele şi fermoarul de la blugi. În timp ce încerca să se opună, bărbatul i-a solicitat fetei să îl lase să întreţină relaţii sexuale cu ea, tânăra refuzând şi încercând să scape. Cei doi au căzut pe iarbă, unde tânăra a continuat să se lupte cu inculpatul, care a prins-o cu mâinile de gură şi de gât şi care a încercat să îi dea pantalonii jos. Deși era o zonă mai retrasă, a apărut un alt bărbat care a început să strige la agresor să o lase în pace pe fată, că îl filmează, lucru care l-a determinat pe agresor să fugă din zonă”, se arată în raport, citat de newsbucovina.ro.

Evident, tânăra a făcut plângere la Poliție și în mai puțin de 20 de minute, agresorul a fost prins, însă a fost încarcerat, probabil pentru că nu reprezenta un pericol public, ci pus sub control judiciar, iar cazul se află acum la Judecătoria Gura Humorului.

Lasa un comentariu