Bărbat împuşcat în picior de un poliţist, după ce l-a ameninţat cu toporul

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din oraşul Flămânzi a fost spitalizat după ce a fost împuşcat în picior de un agent de poliţie pe care ar fi încercat să îl lovească cu un topor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Maria Carp, a declarat că poliţiştii se aflau într-o misiune de aplanare a unui scandal în familie, iar în momentul intervenţiei au fost atacaţi de bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, scrie agerpres.

‘Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină la un caz de scandal în familie, la un imobil din oraşul Flamanzi. La faţa locului, un bărbat de 58 de ani, sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a ameninţat pe poliţişti şi a încercat să îi lovească cu un topor. Unul dintre agenţi a executat trei focuri de avertisment în plan vertical şi l-a somat pe bărbat să înceteze acţiunea. Întrucât acesta nu s-a conformat, continuând să îi ameninţe pe poliţişti, a fost efectuat un foc către atacator, rănindu-l la picior’, a afirmat Carp.

Bărbatul respectiv a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri, fiind în stare stabilă.

De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru efectuarea de cercetări privind infracţiunea de ultraj.

Lasa un comentariu