Bărbat de 85 de ani, dispărut dintr-o mănăstire în care locuia

Un bărbat în vârstă de 85 de ani a fost dat dispărut după ce a plecat de la Mănăstirea ‘Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena’ din Codăeşti, acolo unde locuia, şi nu s-a mai întors.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, bărbatul a plecat din lăcaşul de cult pe data de 24 iunie, iar poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia sa după şase zile, scrie agerpres.ro.

‘Pe data de 30 iunie, poliţiştii din cadrul IPJ Vaslui au fost sesizaţi cu privire la faptul Huţanu Ion, în vârstă de 85 de ani, din Codăeşti, a plecat în mod voluntar, la data de 24 iunie 2021, din curtea lăcaşului de cult unde locuia şi nu a mai revenit până în prezent. Bărbatul are 1,65 metri înălţime, constituţie astenică, o greutate de aproximativ 65 de kilograme, părul cărunt şi lung şi ochii albaştri. La data dispariţiei, persoana era îmbrăcată cu un halat de culoare neagră. Persoana obişnuieşte să folosească, pentru deplasare, un băţ din lemn’, precizează sursa citată.

În prezent, poliţiştii vasluieni desfăşoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute, iar cei care au informaţii cu privire la bărbatul dispărut pot suna la numărul de urgenţă 112. 

Lasa un comentariu