Vânzare apartament 3 camere, zona Păcurari

Preț: 119.000 Euro – negociabil

Cabinet Imobiliar vă propune spre vânzare un apartament cu 3 camere semidecomandat, modernizat și renovat.

Imobilul este situat la etajul 3, la un bloc cu 8 nivele, cu scara curată si vecini linistiți, având o suprafață de 74 utili si 81 mp construiți. Acesta este în apropierea multor puncte de interes ale orașului, motiv pentru care reprezintă și o oportunitate foarte bună pentru investiție (Kaufland Păcurari, Carrefour Era, Școala Gimnazială Ion Creangă etc.)

Detalii construcție: blocul a fost construit în anul 1990 pe cadre de beton și este izolat termic pe exterior.

Apartamentul dispune de:

-centrală termică proprie

-tâmplărie PVC

-ușa metalica

-gresie, faianță și parchet

Imobilul se vinde mobilat și utilat complet la prețul de 119.000, iar nemobilat la pretul de 112.000. Se acceptă Cash, Credit sau Noua Casa.

  • Oferim consiliere si asistență permanentă până la semnarea contractului de vânzare cumpărare (relația vânzator-cumpărător-banca-notar, cât și alte instituții).
  • Vă sprijinim în procesul de creditare având o relație de colaborare strânsă cu băncile comerciale care activează în orasul nostru.
  • Asigurăm consilierea juridică de la momentul la care v-ați hotarât să cumpărați imobilul până la finalizarea vânzării.

Pentru a afla mai multe detalii sau progamarea unei vizionari nu ezitați să ne contactați, Emanuel Manican – 0749316940.

https://www.facebook.com/cabinetimobiliar

Cabinet Imobiliar – din dragoste pentru casa ta!

Lasa un comentariu