Un boxer italian a fost suspendat pentru că avea tatuaje cu simboluri naziste

Un boxer italian a fost suspendat, joi, de federaţia de profil din ţara sa, pentru că are tatuaje cu simboluri nasizte, informează AFP.

Tatuajele lui Michele Broili, sportiv în vârstă de 28 de ani, au fost denunţate de presă săptămâna trecută, când pugilistul a avut un meci la Trieste cu Hassan Nourdine (34 de ani), contând pentru titlul de campion al Italiei la categoria pană.

Tribunalul federaţiei italiene a decis suspendarea lui Broili cel puţin până la 19 noiembrie, dată la care ar urma să se încheie ancheta preliminară deschisă de procurorul federal. Oficiul naţional de luptă împotriva discriminării rasiale s-a declarat revoltat de faptul că s-a permis ca meciul să aibă totuşi loc sâmbăta trecută.

Citește și După perchezițiile de la Consiliul Județean Iași, cu ce au plecat procurorii DNA în rucsac?

Procurorii DNA au solicitat ieri documentele aferente unei serii de angajări făcute în acest an pe filieră liberală. După percheziţiile făcute în biroul lui Costel Alexe, acesta spune că e liniştit, mai ales că, după cum preciza, nu a semnat altceva decât noile organigrame, aprobate şi în plenul Consiliului. 

„În ceea ce priveşte angajările în instituţiile subordonate CJ sau transferurile, CJ nu are instituţional nicio implicare. Evident, toate aceste angajări au fost făcute de către cei care conduc aceste instituţii“, a spus Alexe.

Lasa un comentariu