Pe fondul grevei spontane, Mihai Chirica transmite o scrisoare către angajaţii de la CTP

În contextual în care şoferii de autobuze refuză de două zile să scoată maşinile la stradă, primarul Mihai Chirica le-a adresat o scrisoare angajaţilor Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi.

Din capul locului, vreau sa-mi reafirm totala susținere pentru modernizarea si dezvoltarea transportului public ieșean, arătând aici faptul ca, la invitațiva mea, în ultimii ani de zile, s-au făcut eforturi substanțiale si cu eforturi financiare uriașe pentru modernizarea transportului public din municipiul lași.

Pe Iângă banii investiți in modernizarea caii de de rulare a tramvaielor, a fost modernizat întregul parc auto al CTP lasi, fiind aduse la Iași autobuze de ultima generație, cu dotări  si caracteristici tehnice la nivel european. În același timp, în Iași circulă deja primele tramvaie moderne, parte a lotului de 32 de tramvaie contractate deja. De asemenea, în anii următori vor ajunge la Iași 44 de autobuze electrice care vor contribui semnificativ la modernizarea transportului public din orașul nostru”, se arată în scrisoarea transmisă de Chirica angajaţilor de la CTP Iaşi.

Primarul îndeamnă pe toți conducătorii auto să dea dovadă de responsabilitate față de meseria lor și să iasă cu autobuzele pe trasee, pentru că mii de ieșeni îi așteaptă. Aceasta este și condiția pusă de Mihai Chirica în care el vede posibilitatea purtării unui dialog, care va aduce ,,cu siguranță” lucruri bune pentru toți angajații CTP Iași!

Vezi documentul integral aici

Citește și Conducerea CTP Iași a adus șoferi din afara companiei pentru a asigura 5 trasee de autobuz!

Conducerea CTP Iași a adus șoferi din afara companiei pentru a asigura 5 trasee de autobuz!

 12 autobuze au ieșit la stradă miercuri dimineață, 3 noiembrie 2021, pe traseele 3b, 20, 23, 29 și 41, pentru a transporta călătorii spre cele mai apropiate stații de tramvai. CTP Iași face tot posibilul să asigure transportul ieșenilor către stațiile de tramvai la orele de plecare și întoarcere la serviciu. Conducerea companiei continuă negocierile cu șoferii protestatari pentru deblocarea cât mai rapidă a situației, transmite CTP Iași

Lasa un comentariu