Câteva ucrainence au deschis o afacere de succes în România. Comenzile au fost oprite temporar din cauza numărului mare de solicitări

Câteva ucrainence au deschis o afacere de succes în România!

Constanţa a devenit casă pentru câteva ucrainence care şi-au deschis o mică afacere prin care să-şi câştige existenţa. Astfel, s-au apucat de gătit vareniki, un desert tradiţional din Ucraina.

Şi-au făcut cunoscută afacerea pe Facebook, acolo unde au devenit cunoscute imediat, iar comenzile pentru dulciurile cu specific ucrainean au venit necontenit. Atât de multe încât au fost nevoite să nu mai accepte nicio comandă nouă.

„Datorită numărului mare de comenzi primite, încetăm temporar să acceptăm comenzi noi. Vă vom anunța de îndată ce acestea devin disponibile.Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-o postare pe Facebook.

Pentru a putea posta în limba română, se folosesc de Google Translate, aşa cum reiese din postarea Asociaţiei Zi de Bine, un ONG special creat pentru a sprijini mii de oameni aflați în situații vulnerabile.

Pe pagina de Facebook intitulată „Varenyk”, sunt postate poze cu celebrele dulciuri ucrainene, dar şi reţete din care învăţăm cum sunt făcute delicioasele găluşte.

Sursă foto: Asociatia de Bine Facebook

Citește mai mult pe: dobrogea.tv

Lasa un comentariu