Brandul Arcadia – Spitale şi Centre Medicale din Iaşi are bugetate 20 mil. euro pentru investiţii în 2021

Brandul de servicii medicale private Arcadia – Spitale şi Centre Medicale din Iaşi, investeşte 20 mil. euro în 2021 în dezvoltare şi extindere. Acest nivel este comparabil cu cel al unor jucători mari, cu extindere naţională.

Jumătate din această sumă a fost in­vestită într-un nou spital de recu­pe­rare medicală, cu 140 de paturi, care va deschide această nişă pentru ope­ratorul medical, nevoia de astfel de servicii medicale fiind una importantă.

Planul de investiţii pentru 2021 este parte a unei strategii dezvoltată pentru minim doi ani. În această primăvară am investit peste 600.000 de euro în tehnologie state of the art, dedicată intervenţiilor de neuro­chi­rur­gie. În scurt timp, vom inaugura Sp­i­talul de Recuperare Medicală, care va cu­prinde o bază de tratament do­ta­tă cu cea mai recentă tehnologie. Este  un nou concept revo­lu­ţio­nar, cu importante beneficii pentru pa­cienţi, rezultat al unei ample analize şi al unei investiţii de peste 10 m­ilioane de euro“, au transmis reprezentanţii Arcadia  – Spitale şi Centre Medicale pentru ZF

Brandul Arcadia – Spitale şi Centre Medicale din Iaşi

Din cadrul Arcadia fac parte în prezent un spital multidisciplinar, un spital de cardiologie intervenţională, trei centre de imagistică medicală, maternitatea şi şase centre medicale.

Arcadia  – Spitale şi Centre Medicale se situează între primii zece jucători după cifra de afaceri la nivel naţional.

Mai multe informații găsiți aici.

Arcadia

Citește și Cine sunt cei patru americani care vor deveni cetăţeni de onoare ai Iaşului.

Patru supravieţuitori ai Pogromului de la Iaşi vor primi titlul de cetăţean de onoare al oraşului.

Este vorba despre Frances Fletcher, Yehuda Evron, Moshe Yassur şi Michael Cernea. Potrivit unui raport al Primăriei Iaşi, cei patru supravieţuitori trăiesc astăzi în SUA şi au dezvoltat cariere în domenii precum diplomaţie, cultură şi ştiinţă, scrie ziaruldeiasi.ro.

Raport al Primăriei Iaşi

„Pentru ţinuta morală de care au dat dovadă de-a lungul vieţii, în semn de profund respect pentru cutremurătoarele suferinţe îndurate în timpul Pogromului din Iaşi, precum şi pentru contribuţia avută la păstrarea memoriei Holocaustului, într-un moment atât de special cum este comemorarea a 80 de ani de la Pogromul din Iaşi, le oferim recunoaşterea noastră, motiv pentru care îi propunem pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare”.

Lasa un comentariu