Accident la Arad: O mașină a intrat în coleziune cu un camion

Accident la Arad! O persoană a decedat şi alte două au fost rănite grav, miercuri dimineaţa. Atoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion, pe DN 7, în judeţul Arad. Traficul rutier în zona localităţii Bârzava era posibil doar pe una dintre cele două benzi ale drumului.

În autoturism se aflau trei persoane, două fiind încarcerate pe locurile din faţă, iar o a treia persoană se afla pe bancheta din spate.

Sursa: agerpres.ro

Accident la Arad!

,,Victima din spate a fost scoasă fără manevre de descarcerare. Şoferul a fost descarcerat, fiind preluat de SMURD Bârzava, iar pasagerul din dreapta a fost descarcerat şi se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar ulterior a fost declarat decesul”, a declarat Pleşca.

La locul accidentului a fost trimis elicopterul SMURD, o autospecială SMURD şi două ambulanţe de la Săvârşin şi Lipova.

Citește și FOTO. Accident rutier grav la Ruginoasa.

Grav accident ieri dupa amiaza pe raza comunei Ruginoasa, judeţul Iaşi. Au fost implicate cinci autovehicule. Echipajele ajunse la locul intervenţiei au constatat că, în urma impactului, trei persoane au fost rănite.

Două dintre acestea sunt conştiente, iar o a treia victimă, o femeie de aproximativ 50 de ani, a rămas încarcerată, dar este conștientă şi a fost transportată la spital.

Lasa un comentariu