Vladimir Putin, din nou tată! Vestea l-a înfuriat teribil pe liderul de la Kremlin. Nu mai vrea încă un copil.

Vladimir Putin, din nou tată! Alina Kabaeva (39 de ani) este una dintre cele mai de succes gimnaste din istoria Rusiei. Totodată este femeia despre care se spune că i-a fost amantă lui Vladimir Putin în ultimii ani și i-a dăruit patru copii.

Presa internațională a relatat zilele trecute că Alina Kabaeva este din nou însărcinată. Acest fapt l-ar fi supărat teribil pe Vladimir Putin. Acesta nu ar mai fi vrut să fie din nou tată. În plus, ceea ce l-ar fi deranjat și mai tare pe președintele Rusiei este că fosta gimnastă va aduce pe lume un bebeluș de sex feminin.

Vestea l-a enervat pe viitorul tată și președintele Rusiei, care a spus că are deja destui copii și, colac peste pupăză, va fi o altă fată. Alina s-a supărat foarte tare”, a declarat o sursă apropiată de Kremlin, potrivit Marca.

Fosta sportivă și președintele Rusiei s-au cunoscut în 2004, după ce Kabaeva a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena. Din 2008 cei doi ar avea o relație, însă foarte puțină lume știe adevărul, având în vedere secretomania în care este învăluită viața personală a lui Vladimir Putin (69 de ani).

Fosta gimnastă în vârstă de 39 de ani a strâns o avere ce se ridică la aproximativ 9 milioane de euro, în urma carierei sale în gimnastică, dar și celei de politician. Kabaeva a făcut parte din partidul lui Vladimir Putin, iar la începutul războiului s-a spus că s-ar fi refugiat în Elveția, împreună cu cei patru copii.

Sursa: DigiSport

Lasa un comentariu