VIDEO Tineri urmăriți de polițiști cu focuri de armă din Botoșani până în Suceava

Tineri urmăriți de polițiști cu focuri de armă! Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au organizat, miercuri dimineață, o acțiune de reținere a doi tineri, de 17 și de 22 de ani. Aceștia erau cercetați pentru mai multe infracțiuni împotriva patrimoniului.

S-au tras focuri de armă și s-a procedat la interceptarea acestora, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Tineri urmăriți de polițiști cu focuri de armă

Cei doi suspecți, ambii din județul Mehedinți, au fost interceptați pe strada Primăverii, din municipiul Botoşani. Însă la vederea organelor de poliție s-au sustras și au părăsit zona cu un autoturism. Conducătorul vehiculului a acroşat inclusiv o autospecială de poliţie.

Polițiștii botoșăneni au procedat la urmărirea autoturismului și întrucât conducătorul auto și-a continuat deplasarea, deși a fost somat să oprească, au fost executate focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția pneurilor. Ulterior, la nivelul IPJ Botoșani au fost declanșate operațiuni complexe în vederea depistării autoturismului și blocării acestuia în trafic, mai multe echipaje de poliție pornind în urmărirea sa”, arată IPJ într-un comunicat de presă.

Cei doi și-au continuat deplasarea cu autoturismul până în județul Suceava. Ei au abandonat apoi autoturismul în extravilanul localității Verești și au încercat să fugă.

Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile. 

Lasa un comentariu