VIDEO: Imagini virale cu avionul blocat sub un pod, pe o autostradă

Un avion al companiei Air India a rămas blocat sub un pod în apropierea aeroportului din Delhi.

Imaginile care au fost filmate de un trecător arată avionul blocat parțial sub un pod. Rămâne întrebarea cum a ajuns aeronava acolo, și dacă a fost un accident motivul pentru acest loc de ”parcare” inedit. Compania aeriană a emis un comunicat explicând situația: 

”Este vorba despre un avion care a fost scos din registru şi vândut. A fost transportat noaptea trecută de către persoana care l-a achiziţionat. Air India nu este responsabilă pentru ce s-a întâmplat ulterior cu aeronava”, spune compania aeriană.

Nu este neobișbuit ca o companie aeriană să vândă aeronavele scoase din funcțiune. Și în acest caz, se poate vedea cum ușile și geamurile avionului au fost îndepărtate. Fuzelajul a fost transportat cu o remorcă.

Avioanele dezafectate sunt deseori folosite pentru piese și în unele cazuri ca obiecte tematice în cafenele și restaurante.

Sursa: Antena3

Citește și VIDEO: Omul de afaceri Dan Petrescu și familia lui și-au pierdut viața în accidentului aviatic, produs ieri la Milano

Raphael Nascimbene, în vârstă de 1 an și nouă luni, este cea mai tânără victimă a accidentului aviatic cu 8 morți produs ieri la Milano, în Italia. În momentul tragediei, pilotul aparatului de zbor, omul de afaceri român Dan Petrescu, mergea cu familia și prietenii la casa sa din Olbia, Sardinia.

Lasa un comentariu