VIDEO Copil de 8 ani găsit de polițiștii ieșeni după căutări de amploare. S-a apelat la un elicopter și o dronă

Copil de 8 ani găsit de poliția ieșeană după căutări de amploare. La data de 28 iunie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 8 ani a plecat, în cursul dimineții, de la domiciliul din localitatea Piscul Rusului, comuna Dagâța.

Polițiștii au demarat de îndată verificările și cautările, sens în care au fost solicitate forţe suplimentare.

Astfel, la căuturile efectuate în cursul zilelor de 28 şi 29 iunie și în cursul nopții de 28 spre 29 iunie, au participat aproximativ 70 de persoane, poliţiştii ieşeni beneficiind de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Neamț, al jandarmilor, pompierilor, voluntarilor, precum și al membrilor unor asociații care au participat cu autovehicule adaptate pentru căutări în zone împădurite și accidentate.

Citește și Lucrări executate de SC Citadin SA în Municipiul Iași.

Copil de 8 ani găsit de poliția ieșeană

De asemenea, în scopul găsirii minorei, zona de interes a fost survolată cu un elicopter și cu o dronă, iar la căutări au fost folosiți un câine de urmă din cadrul IPJ Iași și un câine de căutare în medii naturale de la IPJ Neamț.

În urma activităţilor desfăşurate, la data de 29 iunie, minora a fost găsită şi a fost condusă la D.G.A.S.P.C. Iaşi pentru evaluarea şi consiliere, urmând a fi dispuse măsuri, în funcţie de cele constatate.

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.