VIDEO Cascada Bigăr, desemnată cea mai frumoasă din România, s-a prăbuşit

Cascada Bigăr, unul dintre cele mai frumoase monumente ale naturii din ţara noastră, s-a prăbușit, a anunțat Romsilva. Jumătate din spectaculoasa cascadă s-a rupt în două, se pare că din cauza greutăţii proprii.

,,Avem, din păcate, şi o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, s-a prăbuşit astăzi din cauze naturale”, a transmis, luni seară, Romsilva, pe pagina de Facebook.

Sursa citată a precizat că travertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Unii spun însă ca o cauză ar putea fi şi intervenţia omului, însă autorităţile din zonă infirmă acest lucru.

Citește mai departe aici.

Un bărbat a fost reținut după ce a agresat sexual un minor în toaleta mall-ului din Botoşani.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani fiind acuzat că luni seară ar fi agresat sexual un copil de 14 ani în toaleta mall-ului din Botoşani, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Peste 4.000 de persoane vaccinate la al doilea Maraton UMF Iași.

Potrivit sursei citate, presupusa faptă a fost sesizată de agenţii de pază ai mall-ului, care, la rândul lor, au fost sesizaţi de una dintre femeile de serviciu.

Evaluarea Națională 2021. Astăzi încep înscrierile, iar absolvenții de clasa a VIII-a sunt înscriși automat de către școli.

Lasa un comentariu