Un bărbat din Botoșani a fost găsit după mai multe săptămâni mort în propria casă

Un bărbat de 65 de ani din Botoșani a fost găsit în stare de putrefacţie în propriul apartament în care locuia de mai multă vreme singur.

Locatarii unui bloc din Parcul Tineretului au cerut ajutorul echipajelor de intervenţie, după ce mirosul degajat din apartamentul acestuia a devenit insuportabil.

Bărbatul locuia singur de mai mulţi ani şi pentru că nu mai fusese văzut de nimeni de câteva săptămâni şi nu avea alte rude, locatarii au decis să apeleze la echipele de intervenţie. La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, poliţie, dar şi ambulanţă.

După ce au forţat uşa apartamentului, pompierii au pătruns în casă, unde au găsit bărbatul decedat de mai multe zile, corpul începând deja să dea semne de putrefacţie.Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de medicii legişti pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii.

Sursa: stiri.botosani.ro

Citiți și Şi-a turnat diluant pe corp şi a vrut să-şi dea foc după o ceartă cu primarul.

O femeie şi-a turnat diluant pe corp şi a ameninţat că îşi dă foc, chiar în clădirea municipalităţii locale din Pașcani, după ce a vorbit cu primarul. 

Femeia a încercat să convingă autorităţile să renunţe la evacuarea tarabelor care funcţionează fără contract în Piaţa Vale din oraş. Scandalul dintre femeie şi autorităţi are o istorie mai veche. În repetate rânduri, femeia ar fi încercat să îi convingă pe funcţionarii primăriei să renunţe la demersurile făcute pentru evacuarea celor care funcţionează fără autorizaţie în piaţă.

Femeie, în vârstă de 42 de ani, a reuşit astfel să pună în alertă autorităţile din Paşcani. În jurul orei 11, a ajuns la primărie pentru a intra în audienţă la edilul şef al localităţii, întâlniri ţinute în fiecare zi de joi.

Lasa un comentariu