Un bărbat a fost declarat mort din greșeală

Situaţie incredibilă la cel mai mare spital din Oltenia. Un bărbat a fost declarat mort din greșeală, iar familia lui a fost chemată să ridice cadavrul. Oamenii au rămas fără cuvinte când au văzut că trupul celui decedat nu este ruda lor. Au cerut socoteală spitalului, însă cei responsabili ridică din umeri și își cer scuze.

Bărbatul care a fost declarat mort din greşeală are 78 de ani. A fost internat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni în spitalul din Craiova, iar starea sa este destul de gravă. Aşa că familia nu a pus la îndoială vestea morţii.

Mai exact, duminică dimineaţa, fiul bătrânului a primit un telefon. A fost anunţat că tatăl său s-a stins şi a fost chemat a doua zi la morgă să îşi recunoască părintele şi să întocmească documentele necesare.

Când au ajuns aici, oamenii au fost şocaţi. Spitalul insista că un străin este părintele lor. Au spus că este o eroare, dar au fost certaţi de medicii de la morgă pentru faptul că nu îşi recunosc mortul, susţin rudele.

Cum explică spitalul din Craiova că a declarat mort un alt pacient

Dialogul halucinant s-a încheiat când la încheietura decedatului familia a observat că există o brăţară cu numele corect.

Acum, în spital se face o anchetă, iar cei de la Terapie Intensivă care l-au declarat din greşeală mort pe pacient spun că totul s-a întâmplat din cauza epuizării şi din cauză că personalul este suprasolicitat ca urmare a numărului mare de pacienţi cu Covid care ajung acolo.

Sursa: Observator

Citește și Tânără suspectată că și-a ucis concubinul de 24 de ani

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Blaj, a decedat în urma unei fapte comise cu violenţă, principalul suspect fiind concubina sa, o femeie de 33 de ani, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, citat de Agerpres.

″În această dimineaţă, IPJ Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire la faptul că un tânăr de 24 de ani, din Blaj, ar fi fost victima unei fapte comise cu violenţă, în urma căreia şi-a pierdut viaţa. Din primele cercetări a rezultat că a fost agresat de către concubina sa, o femeie de 33 de ani, care este în custodia anchetatorilor”, a transmis IPJ Alba.

Lasa un comentariu