Traseul de tramvai numărul 8 a fost reluat începând cu 13 septembrie

Traseul de tramvai numărul 8, care circulă pe ruta Copou – Târgu-Cucu – Tudor Vladimirescu – Baza 3, a fost reluat începând cu 13 septembrie 2021.

Urmărește frecvența vagoanelor care circulă pe ruta menționată prin intermediul aplicației Tranzy, care îți poate fi de folos atunci când îți planifici călătoria, întrucât afișează în timp real toate informațiile privind orele de sosire în stații, în cazul tuturor autobuzelor și tramvaielor, transmite pe pagina de facebook CTP Iași.

Citește și Focar de COVID pe muntele Athos, 8 călugări au decedat

Focar de COVID pe Muntele Athos. Peste 1.000 de călugări, adică mai mult de jumătate din câți locuiesc în cele 20 de mănăstriri de acolo, s-au infectat cu coronavirus. Mai mult, din cauza virusului, opt dintre ei au murit, iar zeci de călugări sunt la terapie intensivă.

Potrivit presei, doar 20% dintre călugării aflați pe Muntele Athos au beneficiat de vaccinul anti-COVID, iar imaginile filmate în ultimele zile arată că nu au adoptat portul măștii, nici distanțarea socială.

Presa elenă dă însă și exemple de mănăstiri în care recomandările sanitare sunt respectate și toți călugării sunt vaccinați. Printre mănăstirile în care au fost respectate recomandările sanitare se numără Evangelismos din Halkidiki şi Agios Ioannis Sourotis, unde toţi călugării au fost vaccinaţi.

Lasa un comentariu