Șoferul CTP care a lipit pe parbriz afișe antivaccinare a fost concediat

Comisia de Disciplina a Companiei de Transport Public Iași a decis desfacerea contractului de munca în cazul șoferului care a afișat mesaje împotriva vaccinării anti COVID-19 pe parbrizul mijlocului de transport pe care îl conducea. Directorul companiei, Cristian Stoica, a precizat ca respectivul șofer a recidivat trei zile consecutiv și i s-a atras atenția încă de la început ca gestul sau nu corespunde regulilor companiei.

Cristian Stoica, director CTP Iași: „Comisia de disciplină a analizat documentele, faptele și a decis desfacerea contractului de muncă, șoferului. Nu pentru mesajul în sine, ci pentru faptul că nu are voie să afișeze nimic neautorizat în mijloacele de transport, niciun angajat al nostru. Fapta a fost în formă continuată, adică 3 zile la rând, deși i s-a explicat că nu este ok, conform regulamentului de ordine interioară. Și drept urmare asta s-a decis.”


Șoferul în vârstă de 42 de ani, a încărcat pe rețelele de socializare fotografia cu autobuzul, aceasta fiind distribuită, în nici 2 zile, de peste 700 de ori. 

Sursa: AloIași

Citește și Centru de vaccinare anti COVID-19 în Campusul „Tudor Vladimirescu” va funcționa începând cu 1 octombrie

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Iași și cu Primăria Municipiului Iași, va deschide un centru de vaccinare anti COVID-19 în Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”. Centrul va fi deschis de luni până sâmbătă, iar inaugurarea sa va coincide cu deschiderea anului universitar 2021 – 2022, de vineri, 1 octombrie.

Pregătirile pentru deschiderea centrului s-au întins pe ultima săptămână, când reprezentanții universității au trebuit să identifice un spațiu care să corespundă tuturor cerințelor DSP: să poată fi asigurate circuitele funcționale, intrarea și ieșirea să se facă prin locuri diferite, să fie o zonă de triaj, cât și una în care cei vaccinați să poată aștepta 15 minute după administrarea dozei.

Lasa un comentariu