Sinucidere din cauza geloziei? Motivul accidentului feroviar de la Hălăucești, cu mașina în fața trenului

Tânărul de 23 de ani care a murit în urma accidentului feroviar de la Paşcani, ar fi premeditat gestul. El ar fi aşteptat venirea trenului timp de o oră, apoi şi-a aşezat autoturismul în calea trenului. Maşina a fost împinsă peste 100 de metri pe calea ferată. Băiatul ar fi recurs la acest gest din gelozie, au precizat apropiaţii lui. Jurnaliştii Ziarului de Iaşi au mers în localitatea unde a crescut tânărul şi au discutat cu localnicii despre presupusa sinucidere.

Accident mortal de tren la Hălăucești. Trenul Roman -Suceava a intrat într-o mașină condusă de un tânăr.

Din dragoste a făcut asta, avea probleme cu nevasta, probleme în familie. S-a pus în faţa trenului, cu tot cu maşină, şi a aşteptat să îl lovească. Era un băiat tare bun”, a spus o vecină a părinţilor tânărului pentru ZDI.

Tânărul avea o soţie şi un copil, şi locuiau în Stolniceni Prăjescu. Cunoscuţii au spus că acesta a luat-o de soţie pe fată care avea deja un copil din flori. În jurul orei 19, mecanicul trenului IR 1753, care face legătura între Roman şi Suceava Nord, a observat maşina staţionată şi apoi cum se pune în mişcare, virând chiar în faţa locomotivei. Mecanicul de pe locomotivă ar fi făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a se opri.

Motivul accidentului feroviar. Băiatul şi-a pierdut minţile din gelozie

Problemele pe care Iulian Ciurdea le avea în familie au fost confirmate pentru ZDI şi de către un vecin care locuieşte în apropierea casei în care Iulian a copilărit. Convins că femeia l-ar fi înşelat în mai multe rânduri şi că nu îi era fidelă, acesta a povestit că băiatul şi-a pierdut minţile din gelozie de la un timp.

Era un băiat tare cuminte, avea şi un loc de muncă la Paşcani, unde lucra ca agent de securitate la o societate de acolo din oraş. Mai are şi fraţi, şi surori, dar care sunt plecaţi acum de acasă, are părinţi, i-a lăsat singuri pe lume pe toţi, vă daţi seama. El locuia în Stolniceni Prăjescu cu fata asta, aveau şi un copil pe care îl creşteau împreună”, a completat bărbatul. 

Mai multe citiți aici.