Românii prinşi la furat în zonele din Germania afectate de inundaţii. Poliţia federală cere ajutor cetățenilor

A man looks at a car that is covered in Hagen, Germany, Wednesday, July 15, 2021 with the debris brought by the flooding of the 'Nahma' river the night before. The heavy rainfalls had turned the small river into a raging torrent. (Roberto Pfeil/dpa via AP)

Români prinşi la furat în zone din Germania afectate de inundaţii! În urma inundațiilor masive din Germania, țara cea mai afectată de ploi, hoții și-au făcut simțită prezența. Iar autoritățile informează că mulți dintre aceștia sunt români, conform mediafax.

În seara zilei de vineri, în Nette a fost văzută o dubă, încărcată cu mobilă deteriorată de furtună. Sâmbătă dimineaţă, pe Rahmedestrasse a fost observată o altă dubă. Un bărbat a scotocit nişte mormane de gunoi şi, potrivit martorilor, ar încărcat în autoutilitară fier vechi. O patrulă de poliţie l-a verificat pe şoferul de 47 de ani, de origine română, cu domiciliul în Dortmund.

Români prinşi la furat: Au fost furate o maşină de spălat şi diverse aparate electrice

Mai mult, sâmbătă la prânz, au fost furate o maşină de spălat şi diverse aparate electrice, care erau depozitate într-o furgonetă, parcată pe marginea drumului în Nette. Doi bărbaţi, de origine română, de 20, respectiv, 34 de ani, din Recklinghausen au fost denunţaţi, scrie stiridiaspora.ro.

Biroul de ordine publică din Altena a cerut ajutor, duminică după-amiază. O furgonetă intrase pe Lüdenscheider Straße. Ocupanţii acesteia şi-au însuşit mai mute deşeuri electrice şi metalice. Şi în acest caz, un tânăr de 23 de ani, de origine română, din Attendorn, a fost pus sub acuzare pentru fapte similare. Poliţia federală roagă cetăţenii să raporteze imediat toate persoanele şi vehicule suspecte prin numărul de urgenţă 110.

Citește mai mult aici.

Numărul morților continuă să crească în Germania, după inundațiile masive din ultimele zile.

Lasa un comentariu