O trecere de pietoni din Suceava care ducea într-un zid a fost refăcută exact în același loc

O trecere de pietoni din Suceava care ducea într-un zid a fost refăcută exact în același locație, spre nemulțumirea viceprimarului care a făcut publică situația.

”Așa NU! Când se lucrează noaptea, “Doreii” își fac de cap”, își începe postarea Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei care a făcut publică situația pe pagina sa Facebook. StirilePROTV

Edilul prezintă mai multe fotografii cu trecerea de pietoni făcută pentru a doua oară să ducă direct într-un zid și vine cu explicații.

”Anul trecut modernizam ceea ce înseamnă pietonal în jurul Casei Cărții, iar prin modificările făcute, trecerea de pietoni trebuia mutată, întrucât, pe noua configurație a pietonalului se oprește într-un zid. Lucrările s-au terminat în iarnă, iar condițiile meteo nu au mai permis să fie aplicat un nou marcaj rutier.
Întâmplător sau nu, “Doreii” care lucrează la marcaje rutiere au marcat trecerea de pietoni pe configurația veche, oprindu-se în zid”, a scris Harșovschi.

Viceprimarul Sucevei anunță că ”Doreii” vor reface lucrarea și a treia oară, dar de această dată pe cheltuiala lor, iar angajații din primărie care au permis acest lucru vor trebui să dea notă explicativă.

”Un lucru este cert, NU accept astfel de “neatenții”, iar cei care au făcut această lucrare în bătaie de joc sau nu au gândit puțin vor suporta consecințele. Pe lângă faptul că lucrările nu vor fi decontate, vor fi nevoiți să le refacă așa cum trebuie și sunt sigur că pe viitor vor fi mult mai atenți, în cazul în care vor mai lucra cu Primăria Suceava!
De asemenea, cei din cadrul primăriei responsabili de aceste lucrări vor da notă explicativă pentru cele întâmplate.
Sunt multe de făcut în acest oraș și cred că cei care au lucrări cu primăria trebuie să fie responsabilizați și sancționați când nu își fac treaba cum trebuie!”, a mai spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

Sursa: Știrile ProTv

Lasa un comentariu