O tânără de 31 de ani din Caracal a fost răpită de fostul iubit chiar în stradă

O tânără de 31 de ani din Caracal a fost luată de pe stradă de fostul iubit și urcată cu forța într-o mașină, la Dobrosloveni, în județul Olt. Fata a fost salvată după o acțiune în forță a polițiștilor, care l-au săltat pe răpitor. 

Astăzi, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că o tânără din Caracal ar fi fost răpită.

„Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii”, anunță IPJ într-un comunicat.

Tânăra răpită la Dobrosloveni a fost salvată de polițiști

„În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6, între comunele Radomirești si Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia”, se mai arată în informarea polițiștilor.

Bărbatul a fost imobilizat, fiind condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări.

Sursa: Observator

Citește și 16 copii infectaţi cu COVID, internaţi la Spitalul de Copii “Sfânta Maria”. Trei sunt la ATI

Lasa un comentariu