O mamă și-a înjunghiat fata de 11 ani și apoi a vrut să se sinucidă. Aceasta avea o carieră de succes

O mamă și-a înjunghiat fata de 11 ani, iar apoi a vrut să se sinucidă, miercuri dimineață. Caz șocant în localitatea Popești-Leordeni, din județul Ilfov.

Fetița era acasă cu ambii părinți. Într-un acces de furie, femeia a atacat-o cu un cuțit, iar tatăl a intervenit. Copilul a fost dus la un spital din București. Aceasta are multe răni, dar starea ei este stabilă.

Imediat după ce și-a înjunghiat copilul, femeia a încercat să se sinucidă. Ea este în stare gravă și a fost dusă la spital de medicii de la ambulanța București-Ilfov.

Femeia era conştientă, dar, potrivit unor surse medicale, a pierdut mult sânge. Iar acum se află la Terapie intensivă. Este intubată, în stare gravă. 

O mamă și-a înjunghiat fata. Femeia avea o carieră de succes

Şocant este că femeia care şi-a atacat copilul are o carieră de succes. Absolventă de Studii Economice, are un CV impresionant. A fost ani la rândul manager în mai multe bănci, iar acum avea propria companie. Oferea servicii financiare şi consultanţă pentru obţinerea de fonduri europene. La un moment dat ar fi fost chiar consilier, în Ministerul Comunicaţiilor, conform observatornews.

Citește și Un bărbat a înjunghiat mortal doi muncitori într-un apartament din Onești.

Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onești, județul Bacău, au fost omorâți de fostul proprietar.

Acesta i-a sechestrat în apartament și apoi i-a înjunghiat din cauză că fusese evacuat din casă prin decizie judecătorească, scrie radioiasi.ro.

Bărbatul de 60 de ani a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și că-i va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare. La fața locului s-au deplasat echipe de politiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău pentru luarea măsurilor legale.

La scurt timp însă bărbatul de 60 de ani i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Politiștii au intervenit în fortă, iar agresorul a fost împușcat în brațe și în picioare. Agresorul a fost transportat la spitalul din Onești.