O fetiţă de apropae două luni a fost găsită moartă în locuinţă. Mama copilei a încercat să fugă

O fetiţă în vârstă de un an şi zece luni a fost găsită moartă în locuinţa sa din Cernavodă. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz. Mama copilului a încercat să fugă în momentul când poliţiştii au întrebat-o unde este fetiţa.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Cernavodă au fost sesizaţi, marţi, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că nepoata sa, de un an şi zece luni, ar lipsi de la domiciliul mamei.

O fetiţă în vârstă de un an şi zece luni a fost găsită moartă

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe mama copilului, de 29 de ani, care a încercat să fugă în momentul în care a fost întrebată despre locaţia în care s-ar afla minora. Femeia a fost imobilizată, fiind condusă la sediul Poliţiei oraşului Cernavodă, pentru audieri”, a transmis IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că în interiorul locuinţei, poliţiştii au găsit trupul neînsufleţit al copilului. Acesta va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului.

Ați văzut-o? Polițiștii ieşeni caută o minoră de 13 ani.

Polițiștii ieşeni caută o minoră, de 13 ani, din municipiul Iaşi, a cărei dispariție a fost sesizată în seara de 28 iunie a.c.

Minora CHIRILĂ GIULIA-ALESSANDRA a plecat de la domiciliul său din municipiul Iaşi, la data de 28 iunie a.c. şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,58 metri, ochi căprui, păr şaten, ar putea purta rama de ochelari fără lentile.

La data dispariției purta un tricou vişiniu lung până în talie, blugi lungi albaştri, tenişi gri cu dungi maro.

Lasa un comentariu