O femeie din Iași a cheltuit aproape 50.000 lei pe teste PCR pentru a-și vedea mama în spital

O femeie din Iași a fost nevoită să-și facă în fiecare zi câte un test PCR, pentru a-și vizita mama, care era internată într-un spital. Vorbim despre câteva zeci de teste plătite din propriul buzunar. Mai exact, femeia a plătit aproximativ 50 mii de lei pentru aceste teste PCR

Cornelia Bejan este profesoară la o universitate din Iași și cheltuia zilnic sau uneori la două zile între 220-250 de lei pentru a face un test PCR. Mama ei era internată într-un spital privat din Iași și avea nevoie de îngrijiri. În cele din urmă, mama femeii a decedat, iar ieșeanca susține că din cauza malpraxisului. 

Patru maşini au fost avariate serios în urma unui accident care a avut loc la Războieni.

Mama a stat timp de 2 ani în acel spital privat. A decedat în aprilie 2021. Am făcut calculul și cel mai ieftin test pe care l-am făcut a fost de 220 lei deci am cheltuit per total 50 de mii de lei doar testele.

Mai dădeam și 180 de lei pe zi internarea mamei și la care se mai adăugau și analizele mamei sau anumite consultații. Presiunea financiară la care am fost supusă a fost enormă. DSP-ul a spus spitalului că este un abuz să îmi ceară zilnic un test negativ, șefa secției de paliații a decis că numai în aceste condiții îmi pot vizita și hrăni mama. 

Nu încerc să îmi recuperez banii, sunt extrem de îndurerată de pierderea mamei. Asistenta a uitat să îi pună oxigen mamei și a murit în chinuri, sufocată. Durerea mea a fost imensă și nu mă mai interesează să recuperez nimic din acei bani” a povestit femeia din Iași, în exclusivitate la Antena 3. 

Mai mult, pe  Antena 3.

Lasa un comentariu