O biserică din Republica Moldova a fost jefuită de cinci tineri de 12-15 ani

Biserica „Sfântul Andrei, Ocrotitorul tuturor Românilor” din mun.Ungheni, subordonată Mitropoliei Basarabiei, a fost vandalizată și jefuită în noaptea de 18 ianuarie. Potrivit poliției, hoții au pătruns în lăcaș după ce au forțat un geam.

Ofițerul de presă al IP Ungheni Cristina Vicol a declarat pentru NM că oamenii legii au stabilit că hoții au forțat geamul din partea stângă a clădirii în care este amplasată biserica. Ulterior, indivizii au pătruns în interior și au răscolit printre bunurile bisericii. Ei au sustras o cutie în care se aflau 200 lei și pachete cu haine destinate pentru donații.

Polițiștii au stabilit că făptașii ar fi 5 minori în vârstă de 12-15 ani, originari din mun. Ungheni. Minorii sunt audiați în prezența părinților și se stabilește sancțiunea acestora. Anterior aceștia au mai fost în vizorul poliţiei.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de către Corneliu Prepeliță, istoric din Ungheni.

Sursa: NewsMaker

Citește și Jaf la o casă de schimb valutar ziua în amiaza mare. Bărbatul a fost prins şi imobilizat până să ajungă jandarmii

Jaf la o casă de schimb valutar din orașul Sibiu. Atacatorul înarmat a fost prins de oameni, înaintea sosirii forțelor de ordine, informează Mediafax.

Jandarmeria Sibiu anunță duminică jaful produs în ultima zi a anului, puțin după ora 11.00. Un bărbat a intrat într-o casă de schimb valutar, în zona în care era angajata acesteia și a furat o sumă de bani.

Lasa un comentariu