Mercedes Sprinter în valoare de peste 35.000 euro, furat din Italia, oprit în trafic de polițiștii de frontieră

Mercedes Sprinter în valoare de peste 35.000 euro, furat din Italia, oprit în trafic de polițiștii de frontieră. Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit o autoutilitară, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia. 

În data de 03 iulie a.c., în jurul orei 14.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit în trafic, pentru control, pe o arteră din municipiul Iaşi, o autoutilitară marca Mercedes Sprinter 516D, an de fabricatie 2018, condusă de un ieşean, în vârstă de 21 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autovehiculul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia, din data de 10 martie a.c., a declarat purtător de cuvânt al I.T.P.F. Iaşi, LAZĂR DENIS MIHAELA.

Mercedes Sprinter în valoare de peste 35.000 euro, furat din Italia

În cauză, mașina în valoare de aproximativ 172.550 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Citește și ANUNȚ, cresc salariile! În ciuda crizei, se anunță creșteri puternice de salarii.