ÎNFIORĂTOR: Un băiețel de 10 ani violat de un vecin, în județul Alba

Un băiat de 10 ani dintr-o localitate din judeţul Alba a trecut printr-un adevărat calvar. Copilul a fost violat de un vecin, iar de frică, zile la rând nu a spus nimănui despre ororile l-a care a fost supus. Cea care şi-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat cu băiatul a fost bunica lui. Suspectul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Atenție, informații care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul de 47 de ani era o prezenţă obişnuită în curtea bunicilor pe care îi ajuta cu treburile din gospodărie. În urmă cu o săptămână, individul l-a ademenit pe copil într-un șopron şi l-a agresat sexual.

Bunica băiețelului a descoperit oroarea și a anunțat poliția

Bunica şi-a dat seama că ceva este în neregulă cu nepotul ei. A insistat cu întrebările până când copilul i-a povestit ororile. Femeia a alertat imediat autorităţile.

„Am participat la audierea unui minor, victima unei infracţiuni de viol. Minorul şi familia acestuia au fost informaţi cu privire la serviciile de care pot beneficia. În cel mai scurt timp vor intra într-un program de consiliere pentru depăţirea traumei. În paralel avem şi o altă investigaţie a noastră cu privire la responsaibilităţile părinteşti să vedem dacă se vor impune şi alte măsuri”, a declarat Valentin Fracea – director DGASPC Alba.

Poliţiştii l-au prins pe suspectul de viol într-o altă localitate.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Sursa: Observator

Citește și Un bărbat de 43 de ani a decedat după ce a fost prins într-o celulă de tărâță la o fabrică de pâine din Iaşi

Un muncitor care a fost prins în celula de tărâță a unei fabrici de pâine din Iași a murit, în această dimineaţă.

Tragedia s-a întâmplat în timp ce bărbatul, în vârstă de 45 de ani, curăţa pereții mașinii de pâine. 

Accidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112, însă medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut să-l resusciteze.

Lasa un comentariu