VIDEO. Goană nebună pe străzile Iașului. Sofer oprit printr-un accident cu mașina Poliției

Un șofer beat urmărit în trafic a fost oprit numai după ce s-a forțat implicarea acestuia într-o tamponare cu mașina Poliției.

Șoferul a fost urmărit pe mai multe străzi din Iași, apoi prins în zona Țuțora. Cel mai probabil, el va fi reținut de către polițiști, în cursul.zilei de astăzi. În noaptea de 1 spre 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism condus de un tânăr, pe raza municipiului Iași, care anterior ar fi fost implicat într-un accident cu un alt autoturism.

Întrucât șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor, s-a procedat la urmărirea și blocarea autoturismului, șoferul fiind identificat în persoana unui tânăr de 28 de ani. În urma evenimentului rutier, două persoane au fost rănite. Șoferul în vârstă de 28 de ani a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, însă acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii alcoolemiei și prezenței unor substanțe psihoactive, scrie ziaruldeiasi.ro.

De asemenea, asupra tânărului au fost identificate două permise de conducere, ambele pe numele său, iar în urma verificărilor s-a constatat că unul dintre acestea ar fi fals. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și fals material în înscrisuri oficiale, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

(Sursa VIDEO: Youtube/Aloiasi)

Lasa un comentariu