FOTO: Accident înfricoșător! 3 persoane au decedat iar una a fost transportată în stare gravă la spital

Accident înfiorător pe centura oraşului Rădăuţi, din cauza vitezei excesive. Trei persoane au murit, iar una a fost transportată în stare gravă la spital, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în rigola de la marginea şoselei.

Accidentul s-a produs la intrarea pe șoseaua de centură, dinspre Milișăuți, la aproximativ 300 de metri pe sensul spre Dornești.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

Cei patru oameni implicați în accident sunt bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. 

„Am fost sunaţi la 112 despre un accident produs pe centura Rădăuţilor. Ajunşi aici am constatat că un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile, rezultând patru victime, din care două erau încarcerate. S-au acordat îngrijiri medicale, s-au descarcerat cele două victime, o victimă a fost transportată la spital, la celelalte victime s-au făcut resuscitări, constatându-se decesul. Două dintre victime erau în afara autoturismului, pe spaţiul verde”, a declarat locotenent colonel Parasca Constantin, comandant Detașamentul de Pompieri Rădăuți.

Sursa: Monitorul de Suceava

Citește și Un pacient s-a aruncat în gol de la etajul 8 al Spitalului Județean din Galați

Un pacient s-a aruncat în gol, joi, de la etajul 8 al Spitalului Clinic Judeţean ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi, el decedând la impactul cu solul. Poliţia şi conducerea spitalului au demarat anchete.

Potrivit IPJ Galaţi, un bărbat de 81 de ani s-a aruncat, joi, în gol de la etajul 8 al Spitalului Judeţean, fără a avea vreo şansă să supravieţuiască dat fiind înălţimea de la care a căzut.

”Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au constatat faptul ca aspectele sesizate se confirmă, stabilindu-se faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 81, din comuna Scânteieşti, judeţul Galaţi cu domiciliul activ în Italia”, a anunţat IPJ Galaţi. 

Lasa un comentariu