VIDEO. Femeie înjunghiată în mașină de mai multe ori în Rediu. Făptașul, prins

Un bărbat ar fi înjunghiat de mai multe ori o tânără într-un autoturism, după care ar fi lăsat-o pe femeie într-o baltă de sânge și ar fi fugit de la fața locului.

UPDATE ORA 00:00

Agresorul a fost prins în trafic de către polițiști, pe raza comunei Popricani. Bărbatul s-ar numi Sitaru Ionel Bogdan. Individul nu se află la primele probleme cu legea. În noaptea de 6 septembrie 2020, a fost urmărit de polițiști prin mai multe cartiere din Iași. Mai multe amănunte despre prinderea lui atunci, când a fost împușcat de o jandarmeriță. Pentru „isprava” din acea noapte a fost condamnat ulterior, la Judecătorie, la doi ani si două luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj și distrugere, scrie ziaruldeiasi.ro.

UPDATE ORA 22:10

Agresorul ar fi vorbit la telefon, după incident, cu tatăl tinerei agresate. După ce tatăl i-ar fi spus că este căutat de poliție, individul și-ar fi închis telefonul, fiind de negăsit.

UPDATE ORA 22:00

La fața locului a sosit și un echipaj de poliție cu câine, pentru a se încerca a lua urma agresorului. Polițiștii au pornit pe jos în căutarea individului.

UPDATE ORA 21:55

„Am auzit zgomote, o ceartă aprinsă în fața porții mele. Am ieșit din curte și am văzut mașina lăsată aici. Era plin de oameni în jurul mașinii și înăuntru era o femeie, plină de sânge. Aici, la magazin, a oprit un microbuz cu muncitori, care ar fi văzut că agresorul, plin de sânge pe haine, a luat-o pe drumul ăsta la vale. O venit ambulanța și o luat-o pe femeie și acum e toată comuna împânzită de poliție”, susține bărbatul care locuiește în gospodăria în fața căreia s-au produs incidentul.

Lasa un comentariu