Dacă vizitezi un muzeu poți câștiga o tabletă!

Dacă vizitezi un muzeu poți câștiga o tabletă! Pe 8 octombrie elevii care vizitează muzeele din Iași implicate în proiectul “M-Zone” au șansa să câștige o tabletă.

Condiția este să completeze un talon cu numele și numărul de telefon, oferit de muzeografii de la casele memoriale ale scriitorilor Ion Creangă, Otilia Cazimir, George Topîrceanu, Mihail Sadoveanu, Mihai Eminescu, precum și de la Muzeul Poni-Cernătescu, Casa Dosoftei și Muzeul Teatrului din Parcul Copou. 

Tombola va fi organizată vineri, 8 octombrie, ora 17.00, în Parcul Copiilor din zona Fundație, după spectacolul “Motanul încălțat”, susținut de SO TRUPA, echipa de actori de la Palatul Copiilor.

Dacă vizitezi un muzeu poți câștiga o tabletă!

E un spectacol interactiv care îmbină partea actoricească cu partea muzicală și sunt foarte mândră de membrii trupei. Dacă vreți să vă distrați și să dansați, veniți la spectacolul nostru unde publicul devine și el personaj al poveștii”, a declarat actrița Ana Hegyi, profesor-coordonator al echipei SO TRUPA.

După spectacol, motanul încălțat și colegii săi de trupă vor face extragerea celor patru câștigători ai tabletelor, cu ajutorul cărora pot vizita virtual muzee din toată lumea. Acest eveniment dedicat elevilor închide proiectul “M-Zone”, care a avut scopul de a aduce copiii și adolescenții în spațiile muzeale ieșene, atât virtual, cât și fizic. 

Lasa un comentariu