Caz șocant: O tânără asistentă medicală împușcată de logodnicul său

Tânăra de 23 de ani, din Republica Moldova, raionul Hâncești, a decedat după ce a fost împușcată de către logodnicul său. Tânăra era asistentă medicală superioară în Departamentul Primiri Urgențe din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” din Chișinău. Conducerea instituției a publicat, pe 13 septembrie, un mesaj de condoleanțe. 

„Cu adânc regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” anunță despre decesul prematur al colegei noastre dra Fantaziu Ana, asistentă medicală superioară în Departamentul Primiri Urgențe. Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe o asistentă medicală extraordinară şi om luminos”, se arată în mesaj.

Ana Fantaziu era originară din localitatea Fundul Galbenei, raionul Hâncești. Aceasta a studiat la Centrul de excelență în medicină și farmacie „Raisa Pacalo”, iar în 2019, după absolvire, și-a început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”. Urma să împlinească 24 de ani.

Pe 20 august, tânăra a anunțat pe pagina sa de Facebook că urmează să se căsătorească.

Sursa: NewsMaker

Citește și O haită de lupi a făcut prăpăd într-o turmă de oi, la Cârlibaba

După ce în ultimele luni urșii le-au făcut pagube mari multor crescători de vaci sau de oi din zona de munte a județului Suceava, mai nou au început să facă probleme și haitele de lupi. Din păcate, într-un caz recent, de la Cârlibaba, o haită de lupi a lăsat dezastru în urmă într-o turmă de oi.  

Lasa un comentariu